Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

7 Ağustos 2011 Pazar

Models - İngilizce Test



ingilizce online test çöz, ingilizce cevaplı test çöz,
Models
                                                                     
  1- They are getting ……… replying to my  questions in English.

a)            has to
b)           should
c)            used to
d)           could
e)           have to

 
2- He studied very hard; but he ……… hardly  pass.

a)            had to
b)           may
c)            ought to
d)           could
e)           will

  3- Will you be ……… pass the driving licence  exam this time?

a)            used to
b)           can
c)            able to
d)           could
e)           ought to

  4- If you came us, we ……… watch TV.

a)            have to
b)           could be
c)            would be
d)           need
e)           might

  5- She doesn’t know when she ……… speak.

a)            had to
b)           should
c)            need be
d)           was
e)           might be

  6- Are you ……… driving your car fast?

a)            was
b)           used to
c)            can be
d)           ought to
e)           could    

  7- I ……… smoke when I was a child but I   don’t smoke any more now.

a)            might
b)           used to
c)            might be
d)           need
e)           will

  8- You ……… smoke last year, didn’t you?       

a)            has to
b)           dare to
c)            might
d)           need be
e)           used to

  9- You had better clean your teeth at least twice  a day otherwise you ……… lose them.

a)            used to
b)           were
c)            could be
d)           can
e)           need

  10- I’ll be ……… speaking English in another  months.

a)            can be
b)           able to
c)            might
d)           could
e)           could be

  11- She wanted to write it, but she wasn’t ……...

a)            able to
b)           will
c)            were
d)           can be
e)           need be

  12- Try doing it yourself; I believe you’ll be   ……… do it by yourself.

a)            dare to
b)           ought to
c)            will
d)           able to
e)           may



                                                                    
  13- We always ……… go to the seaside in July.

a)            used to
b)           may
c)            could
d)           dare
e)           can be

  14- Radio telescopes ……… also be used for   radar.

a)            able
b)           could not
c)            can
d)           must
e)           will be

  15- Will you be ……… finish typing letters until  tomorrow?

a)            shall
b)           has to
c)            were
d)           dare to
e)           able to

  16- She wanted  to write it, but she wasn’t ……...

a)            was
b)           able to
c)            dare
d)           will
e)           could be

  17- My father asked me where he ……… find  his keys.

a)            dare to
b)           was
c)            might be
d)           need be
e)           could

  18- The members  of the board will be ………  meet just in time today.

a)            would be
b)           able to
c)            need be
d)           has to
e)           need   

               
  19- Next time you will be ……… run a   kilometer in three minutes.

a)            might be
b)           able to
c)            shall
d)           have to
e)           had to

  20- He ……… eat anything but meat.

a)            need
b)           have to
c)            ought
d)           can
e)           was

  21- He is getting ……… learning how to drive  a car.

a)            have to
b)           were
c)            could
d)           used to
e)           might

  22- They are getting ……… replying to my   questions in English.

a)            should
b)           used to
c)            would
d)           has to
e)           might

  23- We ……… discuss your plans.

a)            have
b)           had
c)            need
d)           should be
e)           must

  24- It appears that he ……… help you.

a)            was
b)           dare to
c)            might
d)           have to
e)           could be



               
                                                                    
  25- He is ……… swimming in the cold sea.

a)            has to
b)           used to
c)            was
d)           would be
e)           have to

  26- I’m ……… living in this terrible house.

a)            had to
b)           could
c)            used to
d)           has to
e)           have to

  27- I’m ……… help you whenever you’d like me  to help.

a)            able to
b)           were
c)            may
d)           used to
e)           has to

  28- The members of the board will be ………  meet just in time today.
   
a)            might
b)           need be
c)            might be
d)           could
e)           able to

  29- We’d like to be ……… stay here.

a)            able to
b)           will
c)            need be
d)           can be
e)           would be

  30- You will find wood so that you ………  make a raft to take you to the other side.

a)            might
b)           would
c)            could have
d)           can be
e)           could

               
  31- We must face the fact that we ……… lose   our game.

a)            will
b)           might
c)            dare to
d)           could
e)           dare

  32- You ……… take the address  in your in case  you get lost.

a)            was
b)           need
c)            can be
d)           should
e)           could be

  33- I’ll be ……… walk soon.

a)            can be
b)           should
c)            need
d)           might
e)           able to

  34- How did I get all this? Some one ………  put them into my pocket.

a)            must have
b)           needn’t have
c)            should have
d)           can’t have
e)           would have

  35- We ……… watch TV until our father has   arrived

a)            need
b)           had to
c)            might be
d)           should
e)           shall

  36- Had we known about your coming, we   ……… met you at the airport.

a)            were to
b)           might be
c)            could have
d)           may be
e)           ought to




                                                                    
  37- When I placed the key in the door, I ………  open it.

a)            couldn’t
b)           can’t
c)            should
d)           could have
e)           might

  38- Will you be ……… pass the driving licence   exam this time?

a)            can
b)           able to
c)            ought to
d)           used to
e)           could

  39- You look ill, you ……… see a doctor at once.
 
a)            had to
b)           shall
c)            dare to
d)           should
e)           dare

  40- Only by pushing were we ……… start the  old bus.

a)            was
b)           able to
c)            might be
d)           would be
e)           were

  41- Only in this way were they ……… make the   engine start.

a)            able to
b)           shall
c)            were
d)           need be
e)           have to

  42- Are you ……… have a look at my thesis?

a)            able to
b)           might
c)            should
d)           ought to
e)           dare to
  43- He ……… work for your company, didn’t
  he?

a)            dare to
b)           has to
c)            would be
d)           should
e)           used to

  44- I’m getting ……… smoking nowadays   owing to stress and strains in my business life.

a)            would
b)           were
c)            used to
d)           have to
e)           dare

  45- His reply was so quick that no one ………  understand him.

a)            dare to
b)           could
c)            will
d)           were
e)           should

  46- He wasn’t in the house when I arrive. He  ……… early.

a)            must leave
b)           could leave
c)            must have left
d)           would left
e)           have left

  47- Don Quixote is a modern novel in its irony.  We ……… see that it comes from the old long  romances of chivalry.

a)            can ,will be
b)           must
c)            could not
d)           able

  48- They went to the station quickly for the fear  that they ……… not miss the train.

a)            would be
b)           should
c)            could be
d)           might be
e)           used to



                                                                    
  49- The population of İzmir ……… be higher  than actually.

a)            need
b)           have to
c)            were
d)           used to
e)           dare

  50- All of us have to go to work just in time,   otherwise we ……… be punished.

a)            could be
b)           need
c)            ought to
d)           were
e)           can

                


Models 1

                                                                    
  1- They are getting ……… replying to my  questions in English.

a)            has to
b)           should
c)            used to
d)           could
e)           have to

  2- He studied very hard; but he ……… hardly  pass.

a)            had to
b)           may
c)            ought to
d)           could
e)           will

  3- Will you be ……… pass the driving licence  exam this time?

a)            used to
b)           can
c)            able to
d)           could
e)           ought to

  4- If you came us, we ……… watch TV.

a)            have to
b)           could be
c)            would be
d)           need
e)           might

  5- She doesn’t know when she ……… speak.

a)            had to
b)           should
c)            need be
d)           was
e)           might be

  6- Are you ……… driving your car fast?

a)            was
b)           used to
c)            can be
d)           ought to
e)           could    

  7- I ……… smoke when I was a child but I   don’t smoke any more now.

a)            might
b)           used to
c)            might be
d)           need
e)           will

  8- You ……… smoke last year, didn’t you?       

a)            has to
b)           dare to
c)            might
d)           need be
e)           used to

  9- You had better clean your teeth at least twice  a day otherwise you ……… lose them.

a)            used to
b)           were
c)            could be
d)           can
e)           need

  10- I’ll be ……… speaking English in another  months.

a)            can be
b)           able to
c)            might
d)           could
e)           could be

  11- She wanted to write it, but she wasn’t ……...

a)            able to
b)           will
c)            were
d)           can be
e)           need be

  12- Try doing it yourself; I believe you’ll be   ……… do it by yourself.

a)            dare to
b)           ought to
c)            will
d)           able to
e)           may



                                                                    
  13- We always ……… go to the seaside in July.

a)            used to
b)           may
c)            could
d)           dare
e)           can be

  14- Radio telescopes ……… also be used for   radar.

a)            able
b)           could not
c)            can
d)           must
e)           will be

  15- Will you be ……… finish typing letters until  tomorrow?

a)            shall
b)           has to
c)            were
d)           dare to
e)           able to

  16- She wanted  to write it, but she wasn’t ……...

a)            was
b)           able to
c)            dare
d)           will
e)           could be

  17- My father asked me where he ……… find  his keys.

a)            dare to
b)           was
c)            might be
d)           need be
e)           could

  18- The members  of the board will be ………  meet just in time today.

a)            would be
b)           able to
c)            need be
d)           has to
e)           need   

               
  19- Next time you will be ……… run a   kilometer in three minutes.

a)            might be
b)           able to
c)            shall
d)           have to
e)           had to

  20- He ……… eat anything but meat.

a)            need
b)           have to
c)            ought
d)           can
e)           was

  21- He is getting ……… learning how to drive  a car.

a)            have to
b)           were
c)            could
d)           used to
e)           might

  22- They are getting ……… replying to my   questions in English.

a)            should
b)           used to
c)            would
d)           has to
e)           might

  23- We ……… discuss your plans.

a)            have
b)           had
c)            need
d)           should be
e)           must

  24- It appears that he ……… help you.

a)            was
b)           dare to
c)            might
d)           have to
e)           could be



               
                                                                    
  25- He is ……… swimming in the cold sea.

a)            has to
b)           used to
c)            was
d)           would be
e)           have to

  26- I’m ……… living in this terrible house.

a)            had to
b)           could
c)            used to
d)           has to
e)           have to

  27- I’m ……… help you whenever you’d like me  to help.

a)            able to
b)           were
c)            may
d)           used to
e)           has to

  28- The members of the board will be ………  meet just in time today.
   
a)            might
b)           need be
c)            might be
d)           could
e)           able to

  29- We’d like to be ……… stay here.

a)            able to
b)           will
c)            need be
d)           can be
e)           would be

  30- You will find wood so that you ………  make a raft to take you to the other side.

a)            might
b)           would
c)            could have
d)           can be
e)           could

               
  31- We must face the fact that we ……… lose   our game.

a)            will
b)           might
c)            dare to
d)           could
e)           dare

  32- You ……… take the address  in your in case  you get lost.

a)            was
b)           need
c)            can be
d)           should
e)           could be

  33- I’ll be ……… walk soon.

a)            can be
b)           should
c)            need
d)           might
e)           able to

  34- How did I get all this? Some one ………  put them into my pocket.

a)            must have
b)           needn’t have
c)            should have
d)           can’t have
e)           would have

  35- We ……… watch TV until our father has   arrived

a)            need
b)           had to
c)            might be
d)           should
e)           shall

  36- Had we known about your coming, we   ……… met you at the airport.

a)            were to
b)           might be
c)            could have
d)           may be
e)           ought to




                                                                    
  37- When I placed the key in the door, I ………  open it.

a)            couldn’t
b)           can’t
c)            should
d)           could have
e)           might

  38- Will you be ……… pass the driving licence   exam this time?

a)            can
b)           able to
c)            ought to
d)           used to
e)           could

  39- You look ill, you ……… see a doctor at once.
 
a)            had to
b)           shall
c)            dare to
d)           should
e)           dare

  40- Only by pushing were we ……… start the  old bus.

a)            was
b)           able to
c)            might be
d)           would be
e)           were

  41- Only in this way were they ……… make the   engine start.

a)            able to
b)           shall
c)            were
d)           need be
e)           have to

  42- Are you ……… have a look at my thesis?

a)            able to
b)           might
c)            should
d)           ought to
e)           dare to
  43- He ……… work for your company, didn’t
  he?

a)            dare to
b)           has to
c)            would be
d)           should
e)           used to

  44- I’m getting ……… smoking nowadays   owing to stress and strains in my business life.

a)            would
b)           were
c)            used to
d)           have to
e)           dare

  45- His reply was so quick that no one ………  understand him.

a)            dare to
b)           could
c)            will
d)           were
e)           should

  46- He wasn’t in the house when I arrive. He  ……… early.

a)            must leave
b)           could leave
c)            must have left
d)           would left
e)           have left

  47- Don Quixote is a modern novel in its irony.  We ……… see that it comes from the old long  romances of chivalry.

a)            can ,will be
b)           must
c)            could not
d)           able

  48- They went to the station quickly for the fear  that they ……… not miss the train.

a)            would be
b)           should
c)            could be
d)           might be
e)           used to

 
                                                                    
  49- The population of İzmir ……… be higher  than actually.

a)            need
b)           have to
c)            were
d)           used to
e)           dare

  50- All of us have to go to work just in time,   otherwise we ……… be punished.

a)            could be
b)           need
c)            ought to
d)           were
e)           can

               


 

MODELS  Cevaplar

1.C         2.D        3.D        4.C        5.D
6.C         7.B         8.E        9.C        10.B
11.A       12.A      13.E      14.A      15.D
16.E       17.C      18.B      19.E       20.A    
21.A       22.B      23.D      24.C      25.E
26.B       27.A      28.B      29.D      30.A
31.E       32.C       33.A      34.E      35.B
36.C       37.B       38.E      39.E      40.B
41.C       42.D       43.A      44.E      45.B
46.A       47.C       48.D      49.B      50.B


Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönderme