Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

7 Ağustos 2011 Pazar

Passive ingilizce Test



passive ingilizce online test çöz, ingilizce cevaplı testler,
Passive
                                                                    
  1- It’s important that we ………told all the facts.

a)         was
b)         should be
c)         were to
d)        have
e)         will


  2- Your letter ……… posted recently.

a)         were to
b)         has been
c)         was being
d)        were
e)         have been

  3- This work ……… finished by the time you   call us.

a)         had to
b)         will
c)         has been
d)        were
e)         will have been

  4- The patient ……… discharged just before.

a)         were
b)         had to
c)         were to
d)        has been
e)         have been

  5- My exam sheet will ……… checked by the   teacher by next lesson.

a)         have been
b)         were
c)         was
d)        had to
e)         were to

  6- The due date is on May third. My debts will   ……… paid by then.

a)         had to
b)         have been
c)         were
d)        was
e)         were to           
  7- The English texts ……… translated by the  translator by next week.

a)         had to
b)         will have been
c)         has been
d)        were
e)         were to

  8- The effect of drugs ……… used to attack   disease in several different ways.

a)         were to
b)         had to
c)         have
d)        may be
e)         were

  9- It’s important that we ……… told all the
  facts.

a)         should be
b)         were
c)         have
d)        had to
e)         will

  10- This work ……… finished just before.

a)         were
b)         have been
c)         had to
d)        were to
e)         has been

  11- The chief who ……… promoted by the  director recently.

a)         were
b)         had to
c)         were to
d)        was
e)         has been

   


                                                                    
  12- My military service will ……… completed  by the time you get married.

a)         had to
b)         have been
c)         was
d)        were
e)         were to

  13- Turkey’s energy shortage ……… completely  overcome.

a)         were to
b)         have been
c)         was
d)        has been
e)         were

  14- Each colour ………  ……… by a separate  plate.

a)         was to printed
b)         were printed
c)         have printed
d)        is printed
e)         were to printed

  15- At present every disturbance ……… by   satellite photography.

a)         were to deducted
b)         had to deducted
c)         is deducted
d)        was deducted
e)         have been deducted

  16- Nobody seems to ……… invited.

a)         has been
b)         had to
c)         have been
d)        was
e)         were to

  17- It is the first time the roof ……… repaired.

a)         has been
b)         had to
c)         have been
d)        were to
e)         were
 


           
  18- Large dams ……… built in recent years.

a)         were to
b)         had to
c)         was
d)        has been
e)         have been

  19- That patient ……… operated by the   surgeon just before.

a)         was being
b)         were
c)         has been
d)        were to
e)         have been

  20- Today most of our world ……… explored  and mapped.

a)         has been
b)         had to
c)         was
d)        were to
e)         were

  21- We ……… our kitchen decorated next year.

a)         were to
b)         were
c)         had to
d)        was
e)         may have

  22- The fact that the majority of civilized people  can live happily without TV ……… claimed by  the psychological authorities.

a)         had to
b)         has been
c)         were
d)        have been
e)         had

  23- Their speech ……… made when you arrive.

a)         have been
b)         will have been
c)         were to
d)        had to
e)         were

 




                                                                    
  24- The wood pulp ……… dried and shipped  in bales.

a)         were
b)         were to
c)         will
d)        had to
e)         may be

  25- Most of the work ……… finished by the  workers by ten o’clock.

a)         has been
b)         were to
c)         will have been
d)        had to
e)         were

  26- That film ……… seen by us three times.

a)         had to
b)         was being
c)         have been
d)        has been
e)         were to

  27- Most of the work will ……… finished by the  workers by ten o’clock.

a)         were to
b)         were
c)         was
d)        have been
e)         had to

  28- The coal ……… hacked out by hand.

a)         may be
b)         will
c)         were
d)        have
e)         had to

  29- The increase in population ……… not………  by the increase in a nations capital stock.

a)         is / accompanied
b)         were accompanied
c)         had to accompanied
d)        have been accompanied
e)         were to accompanied

           
  30- We agreed that a birthday party ………  arranged.

a)         had to
b)         were
c)         will
d)        should be
e)         have

  31- The crops in our field will ……… harvested  at this time next summer.

a)         were to
b)         was
c)         had to
d)        were
e)         have been

  32- The English texts will ……… translated  by the traslater by next week.

a)         were to
b)         had to
c)         have been
d)        was
e)         were

  33- His method of playing ………  ……… by   others.

a)         were to copied
b)         had to copied
c)         was copied
d)        have been copied
e)         were copied

  34- M group ……… often ……… by R,N, and S  stars, which differ from the others in chemical  composition.

a)         were to / supplemented
b)         were  / supplemented
c)         was / supplemented
d)        had to / supplemented
e)         is / supplemented

  35- His big round conference table …….broken.

a)         was
b)         had to
c)         have been
d)        were
e)         were to



  
  36- Human beings can remember what ………  upon them by internal and external stresses  and strains whenever they face to face.

a)         is forced
b)         had to forced
c)         were forced
d)        were to forced
e)         was forced     

  37- Carbon ……… formed by the burning of  wood, so some metal ores, such as copper ore or  tin ore, can be converted to the metal by heating  in a wood fire.

a)         was
b)         had to
c)         have been
d)        were
e)         is

  38- Flights, ……… made into, through, and   above the storm.

a)         may be
b)         have
c)         had to
d)        were
e)         will

  39- Atmospheric pollution which ……… caused  by the private properties of people such as   automobiles, factories is to difficult to be  controlled by the next generation.

a)         have been
b)         were to
c)         had to
d)        were
e)         has been

  40- The fact that his innocence ………  understood.

a)         should be
b)         had to
c)         have
d)        were to
e)         were

                                                           



           
  41- Your watch ……… already ment.

a)         have been
b)         were to
c)         has been
d)        were
e)         had to

  42- The bus one of the tires of which descended  ……… repaired by the mechanic at present.

a)         were
b)         is being
c)         was
d)        had to
e)         have been

  43- My depts. ……… paid by then.

a)         has been
b)         were to
c)         had to
d)        were
e)         will have been

  44- Noise ……… known to cause sleeplessness an irritability for a long time.

a)         have been
b)         was
c)         were
d)        has been
e)         had to

  45- They suggested that a solution …….offered.

a)         have
b)         were
c)         will
d)        should be
e)         were to

  46- This theory ……… proved by that famous  professor.

a)         were
b)         has been
c)         had to
d)        have been
e)         were to







                                                                    
  47- Some of the letters will ……… typed by the  typist by three o’clock.

a)         were to
b)         have been
c)         were
d)        had to
e)         was

  48- Chickens ……… roasted with dry heat.

a)         was
b)         may be
c)         had to
d)        were to
e)         have

  49- We’ll ……… met by our friends in front of   the airport by the time we arrive there.

a)         was
b)         were
c)         have been
d)        were to
e)         had to

  50- My car will ……… sold by the car agent by  next month.

a)         were to
b)         were
c)         had to
d)        was
e)         have been




PASSIVE Cevaplar


1.B        2.B       3.E        4.D        5.A
6.B        7.B        8.D       9.A       10.E
11.E     12.B      13.D      14.D     15.C
16.C     17.A      18.E      19.C      20.A
21.E      22.B      23.B      24.E      25.C
26.D      27.D      28.A     29.A      30.D
31.E      32.C      33.C     34.E       35.A
36.A      37.E      38.A     39.E       40.A
41.C      42.B      43.E      44.D      45.D
46.B      47.B      48.B      49.C      50.E

           






Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönderme