Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

24 Ağustos 2012 Cuma

2012 DGS Sonuçları ve Tercih Kılavuzu


2012 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) : Sınav Sonuçlarının Açıklanması
15 Temmuz 2012tarihinde yapılan, 2012-Dikey GeçişSınavı’nın (DGS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. 
Sınav sonuçları 24 Ağustos 2012 tarihinde saat 17.30’dan itibaren ÖSYM'nin  http://sonuc.osym.gov.tr  internet adresinden açıklanmıştır.
Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Tercih işlemlerinin yapılacağı tarih, ÖSYM'nin internet adresinden daha sonra duyurulacaktır.

Adaylara duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI
2012-DGS Sonuçları
2012-DGS Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler



2012 Dikey Geçiş Sınavı (DGS):  Tercihlerin Alınması
2012-Dikey GeçişSınavı (DGS) ile ilgili tercih işlemleri 29 Ağustos-4 Eylül 2012 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://ais.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Adaylar tercihlerini, TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır.
Tercih Kılavuzu ve ilgili Tablolara aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Adayların bu bilgileri dikkatle inceleyip tercihlerini yapmaları gerekmektedir. Adaylar Tablo-1’den en fazla 30 tercih yapabileceklerdir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ile Anadolu Üniversitesi’nin talebi üzerine, Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 1051356 kodlu Mimarlık programı Tablo-1’den çıkarılmıştır. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.
Adaylara duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI


Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder