Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

7 Ağustos 2011 Pazar

Adverb – Adjective 1 İngilizce Test


Adverb – Adjective 1 İngilizce Online Test çöz, Adverb – Adjective İngilizce cevaplı Test çöz
Adverb – Adjective 1
                                                                    
  1- I didn’t think Scudder would have been  content with anything so ………

a)            easy
b)           cheaply
c)            serious
d)           cheap
e)           brave


  2- He made me free of his own study, which was  stacked with ……… editions  of his favourite
  authors.

a)            quickly
b)           brave
c)            quicken
d)           cheaply
e)           cheap

  3- It had been ……… enough for them to write   the description of me and the car to thirty  villages through which I might pass.

a)            easily
b)           quickly
c)            seriously
d)           easy
e)           cheaply

  4- It wasn’t an ……… job without a map, for  there was the risk of getting on to a farm road  and ending in a duck pond.

a)            easily
b)           quickly
c)            easy
d)           bravely
e)           expensively

  5- I was ……… impressed by the way the judge  conducted the trial.

a)            brave
b)           greatly
c)            expensively
d)           quick
e)           brave

               
  6- Once the museum is open we can ……… get  plenty of help in the dating and labeling of the
  exhibits.

a)            easily
b)           brave
c)            expensive
d)           expensively
e)           easy

  7- I took up one, and found that it crumbled  ……… in my hand.

a)            quick
b)           expensive
c)            seriously
d)           easy
e)           easily

  8- It is all a ridiculous mistake; but these things  happen sometimes, and we can ……… set it  right.

a)            quick
b)           cheap
c)            easily
d)           cheaply
e)           easy

  9- ‘Murder him! No,’ said the first, ‘that would   be too ………’

a)            quickly
b)           easy
c)            cheap
d)           cheaply
e)           expensive

  10- I’d been warned, but didn’t take those  warnings ………

a)            seriously
b)           easy
c)            serious
d)           easily
e)           expensive




 
  11- It was further away from the center of the  London and we could ……… take Magwitch  abroad by boat from there.

a)            expensively
b)           easily
c)            bravely
d)           serious
e)           cheap

  12- It is so ……… to sit in our armchairs   watching others working.

a)            seriously
b)           expensively
c)            easy
d)           quickly
e)           cheaply

  13- Do stop worrying! The doctor said there was  nothing ……… wrong.

a)            quickly
b)           cheap
c)            expensively
d)           seriously
e)           quick

  14- Technological competition is a ………  problem for the book industry.

a)            brave
b)           seriously
c)            serious
d)           cheap
e)           expensive

  15- Feelings are intense and hearts ………   broken.

a)            easy
b)           bravely
c)            cheaply
d)           expensively
e)           easily

  16- The lead in the bottle cap was soft and  ……… to bend.

a)            cheaply
b)           bravely
c)            easy
d)           expensive
e)           quickly                                
  17- It wasn’t an ……… situation to be in but he handled it with considerable and understanding

a)            serious
b)           easy
c)            cheap
d)           quickly
e)           easily

  18- Finding something in the back of a car is  ……… with a flashlight in hand.

a)            bravely
b)           easy
c)            expensive
d)           quickly
e)           serious

  19- Folk-dance festivals are colourful, and the  costumes are ……… to take pictures of.

a)            easy
b)           serious
c)            cheap
d)           seriously
e)           bravely

  20- Once the museum is open we can ………  get plenty of help in the dating and labeling  of the exhibits.

a)            cheap
b)           quick
c)            easy
d)           easily
e)           seriously

  21- Living with these new realities is not so  ……… as talking about them.

a)            quick
b)           brave
c)            easy
d)           expensively
e)           serious

  22- It is ……… to find a meaning for a new  word when the definition is clearly given.

a)            easily
b)           easy
c)            serious
d)           seriously
e)           cheap 


                                                                    
  23- As a result of ……… transportation and  good packaging, tropical vegetables are  distributed worldwide.

a)            serious
b)           bravely
c)            easy
d)           expensive
e)           expensively

  24- It was surprisingly ……… for our two  parties to come to an agreement.
 
a)            brave
b)           easily
c)            cheaply
d)           quickly
e)           easy

  25- I suppose everyone is telling her to rest and  take life ………

a)            expensively
b)           quickly
c)            brave
d)           expensive
e)           easy

  26- The tendency to put on weight rather ………  for example, often runs in families- which means  that  they have to take particular care.

a)            seriously
b)           cheaply
c)            easily
d)           expensively
e)           expensive

  27- It is not ……… to find solutions to problems  caused by population growth.

a)            brave
b)           quickly
c)            easy
d)           easily
e)           cheaply

 
 





               
  28- They had grown quite close, so that Mary   was able to understand his boss ………

a)            expensive
b)           easily
c)            serious
d)           quick
e)           brave

  29- Paint, brushes and other supplies were  within ……… reach on a nearby table that sat   under the windows.

a)            cheaply
b)           quick
c)            easy
d)           brave
e)           quickly

  30- Since recently you find you get tired ………  you feel the journey would be very exhausting  for you.

a)            bravely
b)           easy
c)            quick
d)           easily
e)           expensively

  31- The patient’s mouth was parted slightly and  his breathing was slow and ………

a)            expensively
b)           expensive
c)            easy
d)           cheap
e)           brave

  32- More ……… acne requires the help of a  physician to prevent spread and scarring.

a)            serious
b)           quick
c)            easily
d)           cheap
e)           bravely




  
  33- Undeniably, the elephant can be taught to  perform certain tasks, but no one today ………  believes that it reveres the sun and the moon.

a)            seriously
b)           serious
c)            expensively
d)           cheaply
e)           brave

  34- The new Minister is ……… worried about  the housing problem in the over-populated  regions.

a)            seriously
b)           bravely
c)            easily
d)           quick
e)           serious

  35- She had hoped that she had made herself  clear that there would never be anything ………  between them.

a)            seriously
b)           cheaply
c)            quickly
d)           cheap
e)           serious

  36- Mary spoke ………, hoping Alicia would see the reality of the situation.

a)            seriously
b)           expensive
c)            brave
d)           serious
e)           quickly

  37- They fixed and then ate their meal in silence, neither one of them ……… enough to talk about  what had happened earlier.

a)            brave
b)           quickly
c)            serious
d)           cheap
e)           easily


                                                           



               
  38- Scientists have been ……… interested in  fossils.

a)            serious
b)           quick
c)            brave
d)           seriously
e)           cheap

  39- Parody, they feel, can be ……… and funny   at the same time.

a)            quickly
b)           easily
c)            expensive
d)           serious
e)           expensively

  40- In this book Dickens has not allowed us to  love the most absurd people ………

a)            cheaply
b)           seriously
c)            expensive
d)           expensively
e)           easy

  41- They fought ……… at the Battle of the  Cowshed.

a)            cheaply
b)           bravely
c)            serious
d)           expensive
e)           cheap

  42- Hamlet is ……… and careless of death; but  he vacillates from sensibility.

a)            cheap
b)           bravely
c)            seriously
d)           brave
e)           quick

  43- Elizabeth’s courage is not blind, she’s  intelligent as well as ………

a)            expensively
b)           bravely
c)            brave
d)           easily
e)           cheap



                                                                    
  44- Things begin to happen very ………
 
a)            brave
b)           cheaply
c)            easy
d)           quickly
e)           serious

  45- He talks as ……… and as impulsively as he  acts.

a)            cheap
b)           brave
c)            easy
d)           quickly
e)           serious

  46- How ………they had cancelled all the flights.

a)            quick
b)           expensively
c)            cheaply
d)           easy
e)           quickly

  47- He answers as ……… as his sister (does).

a)            serious
b)           quickly
c)            brave
d)           cheaply
e)           easy

  48- The doctor arrived ………, but the patient  had already died.

a)            cheaply
b)           brave
c)            quickly
d)           cheap
e)           expensive

  49- I got dressed as ……… as I could.

a)            expensive
b)           brave
c)            quick
d)           quickly
e)           easy
     



               
  50- He doesn’t like not being taken ………

a)            brave
b)           expensive
c)            quickly
d)           seriously
e)           cheap






ADVERB ADJECTIVE 1 (Cevaplar)

1.A       2.E        3.D      4.C          5.B
6.A       7.E        8.C      9.B         10.A
11.B     12.C     13.D     14.C       15.E
16.C     17.B     18.B     19.A       20.D
21.C     22.B      23.C     24.E      25.E
26.C     27.C      28.B     29.C      30.D
31.C     32.A      33.A     34.A      35.E
36.A     37.A      38.D     39.D      40.B
41.B     42.D      43.C      44.D      45.D
46.E      47.B      48.C      49.D      50.D



Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönderme