Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

15 Mart 2011 Salı

SINAV GÖREVLİLERİNE ÖNEMLE DUYURULUR


Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının 2011 ÜDS, YGS ve daha sonraki görevli atama işlemleri http://gis.osym.gov.tr internet adresinden yapılacak, bundan sonra, kişilere (okulları veya üniversiteleri aracılığı ile) görevlendirme belgeleri gönderilmeyecektir. http://gis.osym.gov.tr internet adresinden onaylanan görevler kişinin kendisi tarafından alınacak bir çıktı ile belgelendirilecek ve görevliler sınav günü binalara bu belge ile gideceklerdir.
http://gis.osym.gov.tr sistemi; ÜDS için 15.03.2011 tarihinde, YGS için 17.03.2011 tarihinde tüm görevlilere açılacaktır. Görevlilerin şifreleri ile sisteme girip görev yerlerini öğrenmeleri ve ÜDS için 16.03.2011 tarihine kadar, YGS için 20.03.2011 tarihine kadar görevlerini onaylamaları veya iptalleri bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar onaylarını tamamlamayan görevlilerin yerlerine ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri tarafından yeni görevliler atanacaktır. Görevini onayladığı halde sınav günü görev yerine gelmeyen veya geç gelen görevlilere daha sonra Merkezimiz tarafından yapılacak sınavlarda görev verilmeyecektir.
Bundan sonraki tüm görevlendirmeler internet üzerinden yapılacağı ve sınavlardan 10 gün önce duyurulacağı için tüm görevlilerimizin http://gis.osym.gov.tr adresini takip etmeleri ve onay işlemlerini zamanında yapmaları önemle rica olunur.
ÖSYM BAŞKANLIK

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder