Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

22 Kasım 2013 Cuma

2013 ALES Sonbahar Dönemi Sınav Sonuçları


2013 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2013-ALES)
Sonbahar Dönemi: Sınav Sonuçlarının Açıklanması

17 Kasım 2013 tarihinde yapılan 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınavı’nın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları 22 Kasım 2013 tarihinde saat 17.15’den itibaren ÖSYM'nin  https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanmıştır.



Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.
Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçığı’na aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir.
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI

2013 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2013-ALES)
Sonbahar Dönemi: Cevap Kâğıtlarının Görüntülenmesi   

17 Kasım 2013 tarihinde yapılan 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınavı’nın değerlendirme işlemleri tamamlanmış, sınav sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanmıştır. Sınava giren adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri, adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açılmıştır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsüne, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak erişebileceklerdir. Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.



Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder