Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

8 Mayıs 2011 Pazar

2011 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Başvuruları


2011 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik: Başvurular
2011 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyinde, sadece A Grubu ve Öğretmenlik kadroları için, 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa’da yapılacaktır.
2011-KPSS sonuçları B Grubu Kadrolar için kullanılmayacaktır. Bu nedenle 2011-KPSS’ye sadece A Grubu ve Öğretmenlik Kadrolarına atanmak isteyen lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar gireceklerdir.
2011-KPSS’ye başvurma işlemleri, 9-25 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecektir. Başvuru merkezleri ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinde yayımlanacaktır.
            Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Bilgi Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr  internet adresinden ulaşacaklardır. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.
2011-KPSS Kılavuzunda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI


Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder