Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

25 Ağustos 2014 Pazartesi

TEOG Nakil Başvurusu, Lise Boş Kontenjan ve Taban Puanları


2014 MEB TEOG Yerleştirme ve Tercih Sonuçları Açıklandı.

Resmi okullar arasındaki "yerleştirme nakil işlemleri"  veli tarafından öğrencisinin kesin kaydının yapıldığı okul müdürlüklerine şahsen başvuru ile değerlendirmeye alınacaktır. "Yerleştirme nakil işlemleri", haftalık yapılacak olup, öğrencilerimiz her bir nakil talebinde sadece tek okul tercihinde bulunacaktır.



Eylül ayı sonuna kadar haftalık periyotlarla gerçekleştirilecek olan yerleştirmeye yönelik nakil işlemleri, okulların ilan edilen boş kontenjanları için yapılacaktır. Yerleştirme nakil döneminde, başka bir resmî/özel okula nakil talebinde bulunan öğrencilerden boşalacak kontenjanlar bir sonraki haftanın boş kontenjan listesinde yer alacaktır. Söz konusu işlemler sonucu nakil talebi gerçekleşenler ve boş kalan kontenjanlar e-okul sistemi üzerinden ilan edilecektir.

26 Eylül 2014 tarihinden sonra yapılacak nakil başvuruları, ortaöğretim kurumları arasında nakil esaslarına göre taban puanlar esas alınarak gerçekleştirilecektir. Yerleştirme, nakil kontenjanları, yerleştirme nakil işlemleri ve ilgili bütün duyurular, Bakanlığımızın e-okul.meb.gov.tr adresinden ilgililerin ve kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.

Okul boş kontenjan bilgileri 2014-2015 öğretim yılı Hazırlık Sınıfı ve 9. Sınıf öğrenci kayıtlarına göre listelenmektedir.
Okul Boş Kontenjan ve Taban Puan Listesi İçin Tıklayınız.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder