Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

3 Ağustos 2015 Pazartesi

Doğu İllerini Tercih, Anket


Son dönemde artan terör olayları, daha önce Doğu'da görev yapmam ve ortamı az çok bilmemden dolayı aklıma tercih dönemindeki öğretmenleri getirdi. Benim görev yaptığım dönemde, bu tarz olaylar yoktu ve bu gibi düşünceleri neredeyse hiç aklımıza getirmemiştik. Ama maalesef şimdi durum değişti...

Merak ettiğim nokta şu; bu değişen durum tercih sürecinde düşüncelerinizi nasıl etkileyecek? Acaba tercih sürecindeki öğretmenler ve onların yakınları neler düşünüyor? Ya da bu durumla hiç alakası olmayanların fikirleri nedir?


Anket:
Terör olayları, Doğu illerini tercihlerinizi nasıl etkileyecek?
  • Hiç etkilemeyecek, Doğu illerini yazacağım.
  • Kısmen etkileyecek, Tercih dışı atamayı istemeyeceğim.
  • Çok Etkileyecek, atanmama pahasına Doğu'yu yazmayacağım.
Lütfen sitemizin üst bölümündeki ankette yanıtınızı seçin...

Ayrıca fikir belirtmek isterseniz, bu konu altına yorum yaparak belirtebilirsiniz...

*** Anket sonuçları ile ilgili değerlendirme yazımıza ulaşmak için, alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz...
Memur, Öğretmen Atamaları ve Terör Üzerine


Benzer Yazılar



3 yorum:

  1. bu yıl yeni mezun oldum bölümüme göre puanım baya düşük ama aslen doğulu olduğum için ben korkmadan tercih edeceğim dediğiniz gibi korkup tercih etmeyenler olacak buda bana yarayacak ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu sene ilk defa girdim KPSS'ye. Eğer daha önce de girmiş olsaydım, bu sene ne olursa olsun atanmak isterdim. Ama bu ilk senemde, oralara gidip üç yıl çakılı kalmak istemiyorum. Bu yüzden, sadece gerçekten görev yapmak istediğim yerleri yazacağım. Çıkmazsa da, seneye deneyeceğim şansımı. Hem bakarsınız, seneye kadar oralar da normale döner.

    YanıtlaSil
  3. Salih Hüseyin Parça...

    Daha meslekte bir ayını dolduramadan, henüz 26 günlük bir polisken şehit edildi. Ve uğruna canını verdiği devlet, henüz bir yılını doldurmadığından asaleti tasdik olmadığı için kanunen şehit saymıyor.

    Kendileri için zamları ve erken emeklilikleri bir gecede çıkaran milletvekillerinden, şehidimize hakkını teslim etmelerini istiyoruz. Evlatlarını vatan yoluna veren şehit ailesine, kimse "Evladınızı şehit sayamıyoruz." diyemez.

    Lütfen, şehidimizin kanunen de şehit sayılması için tepkinizi gösterin!

    YanıtlaSil