Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

17 Temmuz 2012 Salı

AÖF 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında dönemlik-kredili sisteme geçiyor


Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin yıllık sistemdeki önlisans ve lisans programlarının tamamı 2012-2013 öğretim yılında (gelecek öğretim yılında) dönemlik-kredili sisteme geçirilecektir.

Dönemlik-kredili sistemde kayıt tarihleri, kayıt yenileme tarihleri, sınav tarihleri farklılaşacağından öğrencilerimizin bu bilgileri AÖF bürolarından,http://www.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim”, “Akademik Takvim” linkinden takip etmeleri gerekmektedir.

2012-2013 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takvimi için tıklayınız.
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin yıllık sistemdeki önlisans ve lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin cep telefonlarına önemli tarihler ve bilgiler ücretsiz olarak SMS ile gönderilecektir. Bu nedenle öğrencilerimiz cep telefonu bilgilerini TC kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak http://aofburo.anadolu.edu.tr adresinden veya illerde bulunan AÖF bürolarından mutlaka güncellemelidirler.

İLETİŞİM
· Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
· http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Büro Hizmetleri” linkinden AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirsiniz.
· E-posta: aofbilgi@anadolu.edu.tr (e-postanıza ad, soyad ve TC kimlik numaranızı mutlaka yazınız.)

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder