Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

12 Temmuz 2012 Perşembe

Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınav Yerleri, AOL 2012


28-29 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak olan III. Dönem sınavına girecek öğrencilerimizin sınav giriş yerleri belirlendi. Daha önceden sınav merkezi olarak ilan edilen ancak, III. Dönem sınavları için başvuruların az olduğu bazı ilçelerde sınav yapılmayacaktır.
Sınava gireceğiniz yeri öğrenmek için buraya tıklayınız.


III. Dönem Sınavına Girecekler İçin Önemli Duyuru!
Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkarılması ve eğitimde 4+4+4 uygulamasının başlaması nedeniyle, bir çok okulun isimlerinde değişiklik ve dönüşüm yapılmıştır. Bu sebeple III. dönem sınav giriş bilgilerinin bazılarında, söz konusu okullar yeni isimleriyle (adres bilgileri olmaksızın) yer almaktadır. 

Örneğin, İstiklal İlkokulu - Bağcılar/İstanbul olarak görüntülenen okulun, isim değişikliğinin henüz çok yeni olması nedeniyle tabela değişikliği yapılamamış olabileceğinden, okul adı halen İstiklal İlköğretim Okulu şeklinde görünebilir.  Eski adı İstiklal İlköğretim Okulu, yeni adı İstiklal İlkokulu, aynı binayı temsil etmekte olup, adresleri aynıdır.

Sınava gireceği okulun adresi bulunmayan veya okul adı ve adresiyle ilgili tereddüte düşen öğrencilerimiz, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin web sayfalarından, ya da bu web sitelerinde yer alan iletişim bilgilerinden ilgili telefonları aramak suretiyle sınava girecekleri okulun yeni adı ve adresini öğrenebilirler.



28-29 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavlarına, Sınav Giriş Belgelerinde yazılan Sınav Merkezlerindeki okul ve salonlarda girmek zorundadırlar.  Merkezi Sınav Yönergesine göre asker olanlar, askerliğini yeni bitirmiş veya izine gönderilmiş olanlar, cezaevlerinden  tahliye olanlar, zorunlu olarak (Tayin-nakil, tabii afet vb.)ikamet yerini değiştirenler, hastaneler de tedavi görenler ile diğer geçerli nedenleri olan öğrencilerimiz bulundukları yerdeki  Bölge (İl-İlçe)Sınav yürütme kuruluna belgeleri ile başvurmalar ve uygun görülmeleri halinde  yedek salonda sınava alınırlar.
Geçerli mazereti olmayan öğrencilerimizin yedek salon işlemleri için başvurmamaları önemle rica olunur.
Not: Yukarıdaki şartlardan birini taşıyan ve Ankara’da  (Büyük Şehir sınırları içinde)bulunan öğrencilerimiz Açık Öğretim Lisesi Halkla İlişkiler Birimine 25-26-27 Temmuz 2012 tarihlerinde Yedek salon işlemlerini yaptırabilirler.
(Açık Öğretim Lisesi ile ilgili her türlü sorununuz için ALO 147’yi arayabilirsiniz. )


Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder