Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

1 Aralık 2011 Perşembe

Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Programların Güz Dönemi Ara Sınavlarına İlişkin Duyuru


AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DÖNEMLİK-KREDİLİ PROGRAMLARIN GÜZ DÖNEMİ ARA SINAVLARINA İLİŞKİN DUYURU  
•  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Uzaktan Eğitim “Bilgi Yönetimi”, “Coğrafi Bilgi Sistemleri”, “Eczane Hizmetleri”, “Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi”, “Kimya Teknolojisi”, “Tıbbi Laboratuvar Teknikleri”, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler” Önlisans Programlarında 2011-2012 öğretim yılı Güz Döneminde kayıtlı öğrencilerin ara sınavları 03-04 ARALIK 2011 tarihlerinde yapılacaktır.

•  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Merkezi Açıköğretim “Adalet”, “Çağrı Merkezi Hizmetleri”, “Fotoğrafçılık ve Kameramanlık”,  “İlahiyat”, “Laborant ve Veteriner Sağlık”, “Tarım”, “Felsefe”, “İngilizce Öğretmenliği”, “Okulöncesi Öğretmenliği”, “Sosyoloji”, “Tarih”, “Türk Dili ve Edebiyatı” önlisans ve lisans programlarında 2011-2012 öğretim yılı Güz Döneminde kayıtlı öğrencilerin ara sınavları 10-11 ARALIK 2011  tarihlerinde yapılacaktır.

  Öğrencilerin adreslerine “Sınav Giriş Belgesi” ve “Sınav Sonuç Belgesi” postalanmayacaktır. Öğrenciler “Sınav Giriş Belgesi”ni http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile veya AÖF bürolarından sınavdan bir hafta öncesinden başlayarak alabileceklerdir. 

İLETİŞİM
• Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
• http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Büro Hizmetleri” linkinden
AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirsiniz.
• E-posta: aofbilgi@anadolu.edu.tr (e-postanıza ad, soyad ve T.C. kimlik numaranızı mutlaka yazınız.) 
                                                 İLGİLİLERE DUYURULUR

aöf sınav yerleri belli oldu, aöf ara sınav yerleri, aöf sınav yerleri, AÖF sınav giriş belgesi, aof ara sınav giriş belgesi


Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder