Sitemizi Facebook'ta Beğenmek İster misiniz?

9 Mart 2011 Çarşamba

Microsoft Office Programlarını Etkinleştirme


Aşağıdaki bilgiler Microsoft Office 2010 programlarınızı etkinleştirmenize yardımcı olmak için sunulmaktadır. Sorun giderme bilgileri için Destek sitesini ziyaret edin.
Bu bilgisayarı işinizde veya bir kuruluşun parçası olarak kullanıyorsanız Microsoft Office 2010 toplu sürümünü kullanıyor olabilirsiniz. Toplu lisans kullanarak etkinleştirme hakkında daha fazla bilgi için
bkz. Microsoft Office toplu sürümlerini etkinleştirme.
Microsoft Office programlarımı nasıl etkinleştirebilirim?
Kur sırasında girmediğiniz takdirde yüklemeden sonra Office programınızı ilk kez başlattığınızda, Ürün Anahtarı'nı girmeniz istenir.

Internet üzerinden veya telefonla etkinleştirme

Geçerli Ürün Anahtarınızı girdiğinizde, Etkinleştirme Sihirbazı otomatik olarak çalışır ve ilerlemeniz için size iki seçenek sunar:
  • Internet'i kullanarak etkinleştirme     Etkinleştirme Sihirbazı, Internet bağlantınız üzerinden Microsoft lisans sunucularıyla otomatik olarak bağlantı kurar. İzin verilen yükleme sayısını aşmamış olan geçerli Ürün Anahtarı kullanıyorsanız, ürününüz hemen etkinleştirilir.
Internet üzerinden etkinleştirdiğinizde, ürün kimliğiniz (Yükleme Ürün Anahtarı'ndan türetilir) Microsoft'a gönderilir. Ürününüzü etkinleştirmek için, bilgisayarınıza yanıt (doğrulama kimliği) gönderilir. Ürününüzü Internet üzerinden etkinleştirmeyi seçtiyseniz ve henüz bağlanmadıysanız, sihirbaz bağlantının olmadığı konusunda sizi uyarır.
  • Telefonu kullanarak etkinleştir     Bir Etkinleştirme Merkezini telefonla arayabilir ve müşteri hizmeti temsilcisinin yardımıyla ürününüzü etkinleştirebilirsiniz.
 Önemli   Çok sayıda numara olduğundan ve sizin için doğru numara birden fazla etkene bağlı olduğundan, Etkinleştirme Merkezi numaraları bu makalede listelenmemiştir. Microsoft yazılımları, bireysel perakende lisansları, özgün donanım üreticisi (OEM) lisansları ve toplu lisanslar gibi çeşitli lisanslarla alınır. Telefon numaraları ürün lisansına ve ülkeye/bölgeye göre değişir. Etkinleştirme Sihirbazı'nın 2. adımında, Microsoft Etkinleştirme Merkezi'ni aramak için verilen telefon numarasını kullanın.
Telefonla etkinleştirme, Internet'i kullanarak etkinleştirmeden daha uzun sürebilir. Telefonla aradığınızda bilgisayarınızın başında olmanız ve yazılım Ürün Anahtarı'nı hazır bulundurmanız gerekir.
  1. Etkinleştirme Sihirbazı'nda, yaşadığınız ve ürünü kullanmayı düşündüğünüz ülkeyi/bölgeyi seçin.
Sihirbaz bir veya birkaç telefon numarası sağlar.
  1. Etkinleştirme Merkezi'ni arayın.
Müşteri hizmetleri temsilcisi, yükleme numaranızı (ekranda görüntülenir) ve diğer ilgili bilgileri sorar. Yükleme numaranız doğrulandıktan sonra, bir doğrulama kimliği alırsınız.
  1. Etkinleştirme Sihirbazı'nda, ekranın en altında sağlanan yerlere doğrulama kimliğini yazın ve ENTER tuşuna basın.


Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder